Drama u Češkoj  Zarko i Kvartararo priredili spektakl

Izvor: B92, 08.Avg.2020, 17:34

Drama u Češkoj " Zarko i Kvartararo priredili spektakl

Francuski vozač Žoan Zarko osvojio je pol poziciju pred trku za VN Češke u MotoGP šampionatu.

Posle kraće pauze se svetski šampionat u motociklizmu vratio "na velika vrata", a spektakularnu vožnju priredio je Žoan Zarko.

On je sa 1:55.617 postavio najbrži krug i lider u šampionatu Fabio Kvartararo morao je da pruži fenomenalan krug kako bi ga "skinuo sa trona".

Bio je brz, rizikovao je u svakoj krivini, ali mu se rizik ovoga puta nije isplatio pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pao u krivini broj 13 i ostao na startnom mestu broj 2, iza sjajnog Žoana Zarka.

Na trećoj poziciji bio je Franko Morbideli, potom ide Aleš Espargaro, pa Vinjales, Pol Espargaro, Bred Binder, Danilo Petruči, Đoan Mir, Valentino Rosi, Aleks Rins, Kal Kračlou.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.