Drama na utakmici: Iznenada se srušio krov, igrači za dlaku izbegli sigurnu smrt! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na utakmici: Iznenada se srušio krov, igrači za dlaku izbegli sigurnu smrt! (VIDEO)

Istraga je u toku!

Hokejaški turnir u zatvorenoj školskoj sali u Češkoj se na kraju pretvorio u incident, kada se krov objekta jednostavno skroz urušio.

Oko 80 ljudi je bilo prisutno tokom utakmice, sedam lokalnih timova i jedan iz inostranstva, kao i brojni organizatori i volonteri. Na sreću, svi su uspeli da pobegnu i prođu nepovređeno.

Jedan od svedoka ovog zamalo stravičnog događaja je opisao rušenje krova kao "urušavanje kule od karata", piše >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << RT.

Iako se i dalje ne znaju uzroci ovog incidenta, smatra se da su veliki nanosi snega prouzorkovali rušenje plafona.

Istraga je trenutno u toku, a građevinski inženjer Tomas Frise je rekao da je školska sala ispunjavala sve građevinske standarde.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.