Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 21:50

Drama Vladana Lukića: Imao sam infarkt, osetio sam kako se gasi slika

„Najvažnije da je glava na ramenima“, kaže bivši napadač i predsednik Zvezde

Bilo je opasno, srećom nema fatalnih posledica. Preživao je Vladan Lukić srčani udar i vratio se redovnim životnim aktivnositma, mada priznaje da mu nije bilo nimalo svejedno kad se suočio sa zdrastvenim problemima.

Kad ih je imao nije precizirano. Suštinski, nije toliko ni bitno, ali bivši as i kasniji predsednik Crvene zvezde potvrđuje da se našao u krajnje nezahvalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << položaju i da se blagovremenom reakcijom lekara izvukao.

Imao sam infarkt! Hvala Bogu da je sve prošlo dobro i kako bi trebalo. Ugrađen mi je jedan stent, nalazi su dobri i pušten sam na kućno lečenje. Najvažnije je da je glava na ramenima“, pojasnio je Vladan Lukić u izjavi za Kurir.

Prema njegim rečima, ništa nije naslućivalo na srćani udar, jer se osećao dobro i redovno bavio sportom.

Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, starom ekipom s kojom to radim godinama. Posle utakmice seli smo da se osvežimo i tu u prijatnom razgovoru proveli sigurno sat vremena. Uobičajeno, jer to radimo svaki put. Odjednom, osetio sam da počinjem čudno da se osećam i kako mi se gasi slika“, dodao je Lukić, koji je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu, Atletiko iz Madrida, Vojvodinu, OFK Beograd, Marbelju, Sion, Mec i Paniliakos.

Sa crveno-belima je bio prvak Evrope u Bariju 1991, a u periodu od maja 2009. do novembra 2012. sedeo je u predsedničkoj fotelji kluba sa stadiona „Rajko Mitić“.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Životna drama bivšeg igrača i predsednika Zvezde: Lukić bio mrtav dva minuta!

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2020

Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, sa starom ekipom s kojom to radim godinama. Seli smo da se osvežimo posle utakmice, što radimo i svaki put - prepričao je Lukić kako je sve počelo Životna drama bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Vladan Lukić je doživeo infarkt...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.