Dragović: Potpuno je drugačije

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 22:23

Dragović: Potpuno je drugačije

Novi kapiten Crvene zvezda Aleksandar Dragović rekao je da nakon prvog dela priprema na Zlatiboru ekipa ima još mnogo prostora za napredak.

On je istakao da je najbitnije da se niko od igrača nije povredio.

"Imamo novog trenera i težimo malo drugačijem stilu fudbala u odnosu na ranije, što se i vidi. Radimo na tome, ima dosta prostora za napredak i najbitnije je da se niko nije povredio. Pobedili smo u dve utakmice, sada sledi drugi deo priprema u Rusiji", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Dragović, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde završili su prvi deo priprema na Zlatiboru sa dve pobede nad ekipom grada Užica (3:1) i banjalučkim Borcem (2:0).

Crveno-beli u nastavku priprema putuju za Rusiju, gde će u utorak od 18.30 igrati prvi meč na turniru u Sankt Peterburgu protiv domaćeg Zenita.

Dragović je dodao da izraelski trener Barak Bahar insistira na presing igri.



"Potpuno je drugačije, svaki dan idem u pola 11 da spavam, jer sam preumoran. Forsiramo presing, to želi naš trener, i veoma je naporno, ali dobro je da je tako, jer se vidi da hoće da napredujemo i budemo spremni za Ligu šampiona",
istakao je 32-godišnji fudbaler.

Pohvalio je novi kapiten Zvezde rad mladih igrača na pripremama.

"Svaka im čast kako se trude i koliko žele da se nametnu. Vidim po sebi koliko mi padaju teško treninzi, a imam mnogo više priprema od njih. Doslovno gledam da ne padnem u nesvest. Oni, bez pogovora, prate taj tempo i mogu samo da im kažem - kapa dole", rekao je Dragović.

Zvezda će tokom drugog dela priprema igrati kontrolne utakmice i protiv azerbejdžanskog Nefčija (8. jul u 18.30) i četiri dana kasnije protiv Fenerbahčea (18.30).

Nova sezona u Super ligi Srbije počinje 29. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.