Dragosavljević i Holpert osvojili bronzu

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 21:33

Dragosavljević i Holpert osvojili bronzu

Kajakaški reprezentativci Srbije Marko Dragosavljević i Ervin Holpert osvojili su bronzanu medalju u disciplini K2 500 metara na Evropskim igrama u Krakovu.

Dragosavljević i Holpert su trku završili za 1:29,855 minuta.

"Prezadovoljni smo učinjenim, verovali smo obojica, zajedno sa našim trenerom Simom Boltićem sa kojim imamo sjajnu saradnju, da možemo da se domognemo postolja. Videli smo napredak tokom cele sezone, počevši od Svetskog kupa u Segedinu. Znali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da možemo da budemo konkurentni, a to smo sada i dokazali. Potvrdili smo da možemo da konkurišemo za jedno od mesta za Olimpijske igre u Parizu", rekao je Dragosavljević, preneo je Olimpijski komitet.

Dragosavljević je u disciplini K1 200 metara zauzeo prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio je direktan plasman u finale rezultatom 34,494 sekundi. Finale je u petak od 15.31.

U polufinalu K1 na 200 metara Milica Novaković osvojila je prvo mesto rezultatom 41,331 sekundi i direktno se plasirala u finale koje je na programu u petak od 15.22.

Kanuistkinja Tijana Arsić nije uspela da se plasira u finale na 200 metara, pošto je zauzela sedmo mesto u polufinalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.