Drago mi je što Jokić nije ovde

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 10:50

"Drago mi je što Jokić nije ovde"

Selektor Južnog Sudana Rojal Ajvi govorio je za medije pred početak debitantskog nastupa njegove ekipe na Svetskim prvenstvima.

Afrička selekcija je u grupi sa Srbijom, Kinom i Portorikom protiv kog igraju na otvaranju.

"Prvi put smo na Svetskom prvenstvu, igrači su uzbuđeni, ja sam uzbuđen. Odlična je dvorana i na terenu će biti najbolji timovi. Moji igrači su spremni da izađu na teren i igraju. U nedelju igramo prvi meč, jedva čekamo. Nisam samo ja postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeh. Jedan od bitnih ljudi je Luol Deng, dok Kuani predvodi tim na terenu. Deng je vodio ovaj tim mnogo pre nego što sam ja stigao ovde. On je doveo tim do željenog cilja u Egiptu. Ja sam samo šraf u jednoj mašineriji. Jako sam srećan zbog mojih igrača što će zaigrati na ovakvom takmičenju. Mi smo najmlađa ekipa na prvenstvu. Dakle jako je lepo biti deo ovog putovanja. Sve zasluge dajem mojim igračima", rekao je Ajvi.

Apsolutni favorit je Srbija, a Ajvi ne krije zadovoljstvo zbog odsustva Nikole Jokića.

"Vodio sam timove protiv tih igrača. Drago mi je što Jokić nije ovde. Ne smemo da preskačemo rivale, prvi meč igramo protiv Portorika, protiv Srbije igramo treći meč na prvenstvu. Kada Srbija dođe na red bićemo spremni", zaključio je Ajvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.