Dragićević: Ne prelazim u Partizan!

Izvor: B92, 20.Apr.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragićević: Ne prelazim u Partizan!



Povodom informacije koje su su pojavile u pojedinim beogradskim štampanim medijama da će Tadija Dragićević preći u Partizan, Agencija BeoBasket i kapiten Crvene zvezde u cilju istinitog informisanja i smanjivanja tenzija pred veoma važne utakmice u Superligi i plej-ofu, odlučili su da obaveste javnost o sledećem.

Agencija BeoBasket odgovorno tvrdi da o prelasku Dragićevića u drugi domaći klub, uključujući i Partizan, nikada nije bilo pomena, te da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takav prelazak može podvesti u domen naučne fantastike. Dragićević ima ugovor sa Crvenom zvezdom, na još dve takmičarske sezone i Klub redovno ispunjava ugovorne obaveze prema njemu. U ovom trenutku klubovi iz Italije, Španije i Turske pokazale su veliki interes za najkorisnijeg igrača NLB lige. O njihovim ponudama, klub i igrač će zauzeti stav tek nakon okončanja sezone, kao i završetka NBA drafta, na kome Dragićević ima određene ambicije ove godine.

"Potpuna je izmišljotina da sam pregovarao sa bilo kojim Klubom, a pogotovo ne sa Partizanom. Imam ugovor sa Crvenom zvezdom još dve sezone i u ovom trenutku nisam previše opterećen razmišljanjima gde ću nastaviti karijeru. Jedno je sigurno, iz Crvene zvezde mogu da pređem samo u inostrani klub i apsolutno ne vidim sebe u dresu bilo kog drugog domaćeg Kluba, uključujući i Partizana. Takođe, nije mi jasno koji su motivi za plasiranje potpunih dezinformacija, u trenutku, koji je izuzetno važan za rezultat Crvene zvezde i mene lično u ovoj sezone", rekao je Tadija Dragićević, a objavila je agencija BeoBasket na svom zvaničnom sajtu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.