Dragan Perišić više nije trener fudbalera Napretka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 20:02

Dragan Perišić više nije trener fudbalera Napretka

Nije poznato ko će ga zameniti.

Fudbalski klub Napredak objavio je danas da Dragan Perišić više nije trener fudbalera kluba iz Kruševca. Rastanak sa Draganom Perišićem usledio je nakon serije od četiri meča bez pobede i poslednjeg poraza od Radničkog iz Kragujevca.

 - Moja je odgovornost što nismo uspeli da ispunimo ciljeve u ovih 10 kola, da budemo bolje plasirani i uzmemo više bodova. Pokušavali smo sve vreme da nađemo dobitnu kombinaciju, igrači su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << davali maksimum, ali kad god je trebalo da se nešto preokrene u našu korist, nedostajala je i sportska sreća. U ovom trenutku za tim je najbolje da dođe novi šef struke i donese novu energiju, time motiviše grupu - izjavio je Perišić.

Fudbaleri Napretka u subotu gostuju ekipi Javora u utakmici 13. kola Superlige Srbije, a još nije poznato ko će zameniti Perišića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.