Izvor: Blic, 26.Apr.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković veruje u podvig

Dragan Marković veruje u podvig

BEOGRAD Partizan je zasluženo overio plasman u finale. U košarkaškoj majstorici, posle 2:2 u seriji, crno-beli su savladali večitog rivala Crvenu zvezdu (67:65), pa su sada na redu završna nadmetanja protiv Budućnosti u borbi za titulu. Finalni dvoboji sa Podgoričanima biće pravi spektakli, utakmice za sportske sladokusce, a termini su 2, 4, 7, 9. i 11. maj po sistemu 2-2-1.

Ovo je moje prvo finale i presrećan sam zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga. Apsolutno zasluženo smo savladali Crvenu zvezdu. Žao mi je što posle 2:0 u seriji, nismo odmah rešili pitanje finaliste. Ipak, ovako je slađe. Vodili smo 2:0, pa izgubili dva meča zaredom. I pored 2:2 nismo psihološki klonuli. Verovali smo da možemo da dobijemo crveno-bele u majstorici i to smo i ostvarili. U prvom poluvremenu vođena je divovska borba, dok smo u drugom poluvremenu lako došli do opipljivije prednosti, koju smo zadržali do kraja ističe Dragan Marković, jedan od najkorisnijih igrača Partizana.

Budućnost je, na papiru, apsolutni favorit u finalu plej-ofa Winston YUBA lige.

Imamo dosta vremena da se pripremimo i osvežimo. Psihički smo rasterećeni: osvojili smo Kup Jugoslavije i ušli u finale plej-ofa. Ukoliko pobedimo u jednom od prva dva meča u Podgorici, možemo da se nadamo i velikom šampionskom slavlju u Beogradu zaključio je Marković.

S. Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.