Dragan Jović najbolji trener sveta u tekvondu

Izvor: RTS, 30.Jun.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Jović najbolji trener sveta u tekvondu

Selektor reprezentacije Srbije u tekvondu Dragan Jović proglašen je za najboljeg trenera ženskog tima na svetu.

Joviću je ovo priznanje uručeno na ceremoniji svečanog zatvaranja prvenstva sveta u Južnoj Koreji, na kojem su dve njegove učenice, Vanja Stanković i Milica Mandić, osvojile zlatne medalje.
I to nije sve – Srbija je sa dva osvojena zlata zauzela treće mesto u ekipnoj konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << seniorki, što je još jedan nezapamćen uspeh.
"Sve je već rečeno prethodnih dana, ali evo, kada se sve sumira, imamo još malo razloga da budemo ponosni. Srbija je u konkurenciji 183 zemlje sveta na ovom šampionatu zauzela treće mesto u ženskoj konkurenciji, a mene su proglasili za najboljeg trenara žena. Najbolji trener za seniore je kolega iz nacionalnog tima Koreje. Pre polaska cilj je bio plasman u prvih pet timova i bolji rezultat nego ikada do sada. To se ostvarilo i čak je malo 'preteklo' prilikom izbora najboljeg trenera. Još nekoliko dana ćemo slaviti i odmarati, pa onda ponovo iz početka jer čeka nas Gran-pri u Moskvi, kao i Evropsko prvenstvo u olimpijskim kategorijama u septembru", rekao je Jović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.