Doživotna zabrana za navijača Liona!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživotna zabrana za navijača Liona!

Drugačije nije moglo.

Fudbalski klub Lion saopštio je danas da će doživotnom zabranom kazniti svog navijača koji je izveo nacistički pozdrav tokom utakmice sa Mančester sitijem u Ligi šampiona.

Gestikulacija se vidi na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, gde je privukao žestoke kritike i osude.Uprava Liona saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je videla snimak i da radi na identifikaciji tog navijača.

"Čim ga identifikujemo dobiće doživotnu zabranu", navodi se u saopštenju Liona, preneli su britanski mediji.Lion je sinoć u Engleskoj pobedio Mančester siti sa 2:1, u prvoj utakmici Grupe F u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lion žestoko kažnjava navijača zbog nacističkog pozdrava VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2018

Fudbalski klub Lion saopštio je da će doživotnom zabranom kazniti navijača koji je izveo nacistički pozdrav tokom utakmice sa Mančester sitijem u Ligi šampiona...Gestikulacija se vidi na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, gde je privukao žestoke kritike i osude...Uprava Liona...

Nastavak na B92...

Depaj uputio poruku navijačima Mančester sitija koja im se neće svideti (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018

Memfis Depaj se oglasio na društvenim mrežama nakon velike pobede...Lion je sinoć uspeo da savlada Mančester siti i to na "Etihadu", na opšte iznenađenje svih ljubitelja fudbala...Jedan od igrača kojima je ova pobeda najdraža jeste Memfis Depaj. Holanđanin je svojevremeno nosio dres Mančester...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.