Doživotna suspenzija za predsednika kluba koji je grizao sudiju za obraz (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživotna suspenzija za predsednika kluba koji je grizao sudiju za obraz (VIDEO)

Predsednik tuniskog kluba Sfaksien Monsef Kemakem suspendovan je doživotno iz svih fudbalskih atktivnosti zbog krajnje neobičnog i nesportskog ponašanja neposredno posle meča protiv Etual du Suhela.

Taj meč igran je 1. marta, Sfaksien je pobedio 3:2, ali pomenuti Kemakem bio je nezadovoljan odlukom sudije da svira penal gostima u finišu utakmice, i to mu je na čudan način pokazao.

Naime, on je odmah posle meča sišao na teren, prišao sudiji da mu ironično čestita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali je u toj situaciji uradio nešto potpuno nesvakidašnje: poljubio ga je u obraz, a onda ugrizao i za uvo i za drugi obraz što je zabeleženo kamerom?!

U Fudbalskom savezu Tunisa nisu imali milosti prema predsedniku, zabranili su mu da obavlja bilo kakvu funkciju u fudbalu do kraja života, a kaznili su ga i novčano sa 12.000 evra.

Kemakemov gest protumačen je kao "nesportski" i "nepristojan" vid pritiska na sudije.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.