Doveo je Džeka u Romu, sada ga želi i u Francuskoj

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doveo je Džeka u Romu, sada ga želi i u Francuskoj

Fudbaler Rome je meta mnogih klubova, videćemo da li će ostati i nakon ove sezone u Rimu.

Edin Džeko je fantastičan ove sezone u dresu Rome.

Postigao je čak 15 golova na 22 meča Serije A, ukupno u sezoni ima 22 gola, što je sjajan učinak za njega, pošto je imao slabije sezone 2014/15 i 2015/16.

Potpuno se snašao u Romi ovaj 30-godišnji napadač, ali mogao bi da ode na leto ukoliko stigne adekvatna ponuda za njega.

Italijanski mediji pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je za njega ozbiljno zainteresovan Marsej koji će imati dosta novca na raspolaganju na leto.

Zanimljivo, aktuelni trener Marseja jeste Rudi Garsija, čovek koji je doveo Džeka u Romu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marsej želi "Dijamnta"?

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2017

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko fantastično igra ove sezone u dresu Rome...Dijamant je postigao čak 15 golova na 22 meča Serije A, a u svim takmičenjima ukupno je 22 puta tresao mrežu protivnika...Zbog svega ovoga ne čudi što se za Džeka interusuju mnogi klubovi i priželjkuju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.