Doveo Micića, pa napustio Šarlot

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 18:33

Doveo Micića, pa napustio Šarlot

Mič Kupčak, predsednik košarkaših operacija Šarlota, podneo je ostavku na to mesto.

Čovek koji je bio jedan od najzaslužnijih za dolazak Vasilija Micića je odlučio da preuzme savetodavno funkciju i tako se sklonio sa one na kojoj je bio od 2018. godine.

NBA insajder Adrijan Vojnarovski je već objavio listu njegovih potencijalnih zamena među kojima su pomoćni generalni menadžer Bruklina Džef Piterson, generalni menadžer Kavsa Majk Gansi i Filadelfijin Elton >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Brend između ostalih.

Kupčak je pre odlaska napravio nekoliko velikih promena rešivši se Gordona Hejvarda, Pi Džeja Vošingtona i Terija Rozira.

Odgovoran je za dolazak aktuelnog trenera Stiva Kliforda, ali i za neke velike greške poput davanja četvorogodišnjeg ugovora vrednog 120 miliona pomenutom Hejvardu, koji je u prve tri godine istog propustio 93 mečeva.

Hornetsi neće imati prvog pika na predstojećem draftu, bez kog su ostali kako bi se na draftu 2021. godine pomerili unapred i uzeli Kaja Džonsa koji je u međuvremenu otpušten. Baš kao i Džejms Buknajt, koji je bio 11. pik iste te godine.

Njegova poslednja akvizicija u liku srpskog košarkaša se na prvu loptu čini kao pogodak. Micić je na debiju za Šarlot zabeležio rekordnu minutažu, kao i broj poena (18) i asistencija (9) u dosadašnjem delu NBA karijere 30-godišnjeg rukija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Doveo Micića, pa napustio Šarlot

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

Mič Kupčak, predsjednik košarkaših operacija Šarlota, podnjeo je ostavku na to mjesto.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.