Dovedan:“Sloga može do opstanka“

Izvor: FudbalSrbija.net, 17.Okt.2014, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovedan:“Sloga može do opstanka“

17.10.2014.

Nakon osam uzastopnih poraza u prvenstvu „crna“ serija Sloge iz Kraljeva je prekinuta pobedom nad ekipom BSK Borče,a sledi novi duel sa još jednom ekipom iz prestonice -Bežanijom.

Zalaganje ekipe na ovoj utakmici je bilo na najvišem nivou,kao i brže oslobađanje od lopte i pravovremene asistencije.Možda mnogo tražim ,ali to je jedini recept koji može da donese boljitak svakom timu pa i nama.Ja odgovorno tvrdim da mi možemo da obezbedimo opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << u ligi.Da tako ne razmišljam i ja bih napustio klub.U to veruju i ljudi iz uprave,a evo i igrači pokazuju veliku želju da i ubuduće obraduju sve ljubitelje fudbala u Kraljevu i okolini.„-izjavio je trener Sloge Veljko Dovedan.

Hoće li želja i bolje raspoloženje nakon prve pobede biti dovoljne na gostovanju „lavovima“ sa Bežanije ostaje da se vidi,ali je sigurno da svi u ekipi iz Kraljeva sada sa više vere u sopstvene mogućnosti ulaze u finiš jesenjeg dela prvenstva.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.