DoubleAIM prešao u špansku ekipu eMonkeyz

Izvor: B92, 13.Jan.2020, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DoubleAIM prešao u špansku ekipu eMonkeyz

Jedan od najbolijh sprskih League of Legends igrača Aleksa ”DoubleAIM” Stanković je potvrdio na svom Instagram nalogu da će od sledeće sezone nastupati u Španiji za ekipu eMonkeyz.

Izvor: RUR Esports

Jedan od prvih igrača sa ovih prostora koji je nastupao u inostranstvu dobiće novu priliku. Nakon što se 2017. godine vratio iz Rusije, Aleksa je potpisao ugovor sa domaćom ekipom Asus Rog. Sa njima je osvojio titulu domaće EBL Lige, kao i dve godine kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je prešao u esports tim Crvene Zvezde.

Nakon poslednje sezone u 2019. godin izrazio je želju da ponovo zaigra u inostranstvu. U decembru 2019. godine proveo je par nedelja nastupajući za grčku ekipu Greek Regenesis, sa kojima je za to kratko vreme uspeo da se domogne jednog trofeja. Ipak, sinoć je i zvanično potvrdio prelazak u špansku LVP ligu gde će nastupati za eMonkeyz.

Prošle godine ova ekipa je beležile osrednje rezultate, te je sezonu završila na 6. mestu. Sada u novu sezonu ipak ulaze u malo izmenjemom satavu. Zajedno sa Aleksom u ekipi se nalazi jedan Mađar, dok ostatak ekipe čine momci iz Španije.

Špansa LVP liga počinje 23. januara, a eMonkeyz će se u prvom kolu sastati sa ekipom Team Queso.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.