Izvor: B92, 26.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostanić: Sartid može do pobede nad Sarajevom

Trener fudbalera smederevskog Sartida Ratko Dostanić ocenio je da njegovi igrači imaju dovoljno znanja i snage da u četvrtak pobede Sarajevo, u revanš susretu kavlifikacija za Kup Uefa.

"Bez obzira na susret na Koševu, ovde očekujem tešku utakmicu. Sve utakmice u Evropi su teške ali sam siguran da moji igrači imaju dovoljno znanja i snage da pobede u revanšu. U duelu ova dva tima nema nepoznanicaJedino Sartid može da me iznenadi, ako igrači ne pruže najbolje. Znam koliko vredi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kako je radila ekipa Sartida i sigurno je da neće taj ogroman rad sada da devalvira slabom igrom. Ukratko, optimista sam", rekao je Dostanić.

Navijači fudbalskog kluba Sarajevo najavili su dolazak sa dva autobusa u Smederevo, potvrdjeno je agenciji Beta u smederevskom klubu. Smederevskim "oklopnicima" dolazak su najavili i navijači iz Srpskog Sarajeva, Banjaluke i gradova pored Drine, koji će navijati za Sartid.

Problem obezbedjenju mogla bi da predstavlja grupa navijača koja se, kako je potvrdjeno Beti, "smatra odvojenim krilom" "Despota", zvaničnih navijača Sartida. Komandir policije Vladan Gavrilović potvrdio je Beti da se radi "na identifikovanju pripadnika SS Force", kako se nazivaju ti navijači i da će "biti privedeni" pošto su najavili ispade.

Ulaznice za medjunarodni meč Sarajevo-Sartid za zapadne tribine koštaju 200, za istok 100, i 50 dinara za sever i jug. Radnici "Sartida", kao i za sve susrete u Smederevu, imaju besplatne ulaznice. Revanš susret izmedju Sartida i Sarajeva igra se u čevrtak, od 16 sati, na stadionu Sartida u Smedervu. U prvoj utakmici, pre dve nedelje, bilo je nerešeno, 1:1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.