Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 18:23

Dosta terora Mina Rajole! PSV prebacio jednog od najvrednijih igrača u B tim

Svesno će žrtvovati zaradu kako bi izašao na kraj sa razmaženim fudbalerima

Kontroverzni agent Mino Rajola vedri i oblači holandskim fudbalom. Pokupio je skoro sve najtalentpovanije igrače poslednjih godina poput Matijsa ede Lihta, Stefana de Fraja, Džastina Klajverta, Majrona Boadua, Donjela Malena, Denzea Damfrisa, Kalvina Stengsa, Rajana Gravenberha, Brajana Brobija...

Među njima i talenetovano krilo Moahmeda Ihateremna iz PSV Ajndhovena. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Uz Malena koji je nedavno postao igrač Borusije Dortmund, Ihateren važi za jednog od najvećih talenata Filipsovaca, ali čini da će i on do kraja prelaznog roka napustiti Ajndhoven. Naime, PSV kje jednog od najvrednijih fudbalera prebacio u B tim jer kako kaže u zvaničnom saopštenju, mnogi dogovori nisu ispoštovani.

Aludira se na činjenicu da su pritet kluba kvalifikacije za Ligu šampiona, a da je posle pobede nad Galatasarajem 5:1 na domaćem terenu, Ihateren propustio revanš pod izgovorom da je bolestan. A onda je fotografisan na Azurnoj obali u društvu Mina Rajole i to ni manje ni više nego u trening centru Nice, kluba u koji je jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata sveta ovog leta već poslao tri svoja štićenika - Kalvina Stengsa, Džastina Klajverta i Pabla Rozarija.

Donc aujourd’hui on a eu #Boadu et #Ihattaren au CE de #ogcnice le tout accompagné de #Raiola … 🔴⚫️🦅 pic.twitter.com/cdt5mlc1Vw

Podsetimo da je Mino Rajola "najveći krivac" za to što je Đanluiđi Donaruma napustio Milan. Jedan od najboljih golmana sveta je jednostavno rekao da će raditi ono što mu menadžer kaže, što samo pokazuje koliki uticaj Rajola ima na igrače koje zastupa.

Ihateren je prošle sezone odgrao 22, odnosno 1074 minuta u Erediviziji postigavši tri i namestivši dva gola.Talentovani ofanzivni vezista ulazi u poslednu godinu ugovora sa PSV-om i posle udaljavanja iz prvog tima, sasvim je izvesno da će do kraja leta promeniti klub.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.