Izvor: Sportal.rs, 29.Mar.2024, 10:16

Dosta je bilo pauze! Nastavlja se La liga - prštaće u gornjem delu tabele: Barsa već upisala bodove, Real ne da tron

Kadiz i Granada večeras će otvoriti 30. kolo La lige posle dvonedeljne prvenstvene pauze zbog reprezentativnih obaveza. Rekli bismo, i nije neki početak fudbalskog vikenda u Španiji, imajući u vidu da su oba kluba uveliko u zoni ispadanja, ali zato biće zanimljivo tokom vikenda i u ponedeljak.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

A sad - spektakl: Premijer liga nam donosi derbi Mančester siti - Arsenal, a ovog vikenda prštaće i na ostalim mečevima

Izvor: Sportal.rs, 30.Mar.2024, 10:07

Utakmicama 30. kola danas i sutra se nastavlja Premijer lige. Dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija doprinela je Arsenalu da uživa na liderskoj poziciji gde ima isti broj bodova kao i Liverpul, a bod više od trećeplasiranog Mančester sitija, pa će oči fudbalske javnosti nekako najviše...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.