Dosta je bilo: Kapelo napušta Rusiju!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta je bilo: Kapelo napušta Rusiju!

Italijanski stručnjak pod pritiskom javnosti i navijača na kraju odlučio da napusti selektorsku klupu

Sutra će i zvanično biti potvrđen odlazak Fabija Kapela sa klupe reprezentacije Rusije!

Iz Rusije danas stižu informacije da je italijanski stručnjak popustio pod pritiskom javnosti i navijača i da je zbog loših rezultata odlučio da napustiti selektorsku funkciju. Iz FS Rusije su potvrdili da je postignut načelan dogovor sa Kapelom o sporazumnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << raskidu ugovora i da je ostalo da se usaglase još neki detalji.

Slavni Italijan je doveden u Rusiju sa velikim očekivanjima kako bi spremio reprezentaciju za Mundijal u Rusiju 2018. godine i napravio neki veći uspeh, ali se nije proslavio. Uspeo je da Ruse odvede na Mundijal u Brazilu gde su ostavili slab utisak i ispali su u grupi.

Još gori učinak ima u aktuelnim kvalifikacijama za EP u Francuskoj naredne godine. U svojoj kvalifikacionoj grupi su na trećem mestu, iza Austrije i Švedske i najverovatniji ishod je da će igrati baraž. Sve to dobija još goru dimenziju kada se zna da Kapelo u Rusiji zarađuje oko 9.000.000 evra godišnje i da je njegova visoka plata bila trn u oku fudbalskoj javnost i navijačima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.