Došlo vreme za taj korak: Sesk Fabregas postao trener italijanskog kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 19:30

Došlo vreme za taj korak: Sesk Fabregas postao trener italijanskog kluba

Igračku karijeru je upravo tu završio.

Legendarni španski fudbaler Sesk Fabregas imenovan je za privremenog trenera Koma, saopštio je taj italijanski drugoligaš.

Fabregas, koji je od avgusta vodio rezervni tim Koma, na klupi prvog tima će zameniti Morena Longa, koji je bio na toj funkciji od septembra 2022. godine.

Komo je trenutno na šestoj poziciji na tabeli Serije B. Ovaj 36-godišnji Španac je prošle sezone igračku karijeru završio upravo u Komu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pre toga je nastupao za Arsenal, Barselonu, Čelsi i Monako.

Za reprezentaciju Španije je odigrao 110 utakmica i osvojio dve titule prvaka Evrope (2008. i 2012. godine) i Svetsko prvenstvo 2010.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.