Doskorašnji Ronaldov trener zamenio Spaletija u Napulju

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 22:09

Doskorašnji Ronaldov trener zamenio Spaletija u Napulju

Francuski stručnjak Rudi Garsija imenovan je za novog trenera Napolija, potvrdio je taj klub.

Garsija će na tom mestu zameniti Lučana Splaetija koji je odlučio da napusti klub posle istorijskog uspeha i osvojenog Skudeta po treći put u istorji tog tima.

Garsija je pre ovog angažmana radio u Saudijskoj Arabiji gde je trenirao Al Nasr za koji igra Kristijano Ronaldo, ali je napustio tu ekipu nakon neuspeha u tamošnjem šampionatu,

"Aurelio De Laurentis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (predsednik Napolija) sa zadovoljstvom objavljuje da će Rudi Garsija biti novi trener Napolija. Njemu najiskrenija dobrodošlica i sreća", stoji u saopštenju Napolija.

To će biti povratak za Garsiju u Seriju A nakon što je od 2013. do 2016. godine predvodio Romu, još jedan bivši Spaletijev tim.

Garsija je tokom trenerske karijere predvodio još i Sent Etjen, Lil, Marsej i Lion između ostalih klubova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.