Došao jedan, otišao drugi Srbin: Kraviću, biraj klub!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao jedan, otišao drugi Srbin: Kraviću, biraj klub!

Nije isključeno da se broj naših igrača u Bolonji j ponovo poveća...

Rastanak posle godinu dana!

Srpski centar Dejan Kravić (28, 213 cm) raskinuće ugovor sa Virtusom u narednim danima i postati "slobodan igrač", tako da se neće u narednoj sezoni "udružiti" sa još jednim našim asom Milošem Teodosićem.

Ujedno, to je rastanak i sa selektorom Đorđevićem, koji ga je pozivao i za "akcije" reprezentacije, pošto klub planira >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da da na njegovoj pozicije angažuje Vinsa Hantera (AEK).

Tim iz Bolonje je do sada, uz Tea, angažovao i Frenka Gejnsa i Kajla Vimsa, dok evropski mediji pišu i da su u pregovorima sa Stefanom Markovićem koji je napustio Himki posle dve uspešne sezone u Rusiji.

Za sada nema informacija gde će Dejan Kravić nastaviti karijeru, s tim da se spominje interesovanje Partizana - iz čijih redova upravo Virtus želi da dovede Alekseja Nikolića!

Kravić je sa Virtusom osvojio FIBA Ligu šampiona prosečno beležeći 7,8 poena i 4,5 skokova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.