Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 05:30

Došao da bude rezerva Banetu Ivanoviću u Čelsiju, sada odlazi iz kluba u PAOK!

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 10.07.2023.

20:28

Izvor: Sportske.net


Čelsi je tragao 2015. godine za desnim bekom, igračem koji će zameniti jednog dana Branislava Ivanovića na toj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i pronašao je Babu Rahmana, plativši ga tada Augsburgu 22 miliona funti. 
Verovao je reprezentativac Gane da može do prvog tima i jeste, odigrao je 15 mečeva, baš u sezoni 15-16, a onda je usledio veliki pad.
Pozajmica u Šalke je ponavljana tri puta, onda je igrao sezonu za Rems, pa za Majorku, onda za PAOK, a prethodne dve je proveo u Čempionšipu igrajući za Riding. 
Sada je konačno završio svoju epizodu sa Čelsijem, a karijeru nastavlja u PAOK-u gde je već nastupao, kako smo i napomenuli. 
Zanimljivo do sada je bio igrač sa najdužim stažom među igračima Čelsija koji su stranci, sada je to Kepa…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Vimbldon

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023

Home Tenis Vimbldon – Poznato kada Đoković i Rubljov izlaze na teren . Autor: Sportske Net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.