Dortmundov problem - Humels!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmundov problem - Humels!

Favre razmatra različite mogućnosti.

Vratio se Mats Humels na velika vrata u Borusiju nakon što je svojevremeno pojačao najvećeg rivala "milionera".

Nakon tri sezone provedene u Bajernu, defanzivac je stigao u Dortmund, ali to nije naišlo na odobravanje Lusijena Favra, tvrdi Bild.

Trener Dortmunda nije bio oduševljen ovim potezom jer je smatrao da je za njegov sistem igre mnogo bolji Abdu Dijalo koji je prodat Pari Sen Žermenu, Humels više nema brzinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kojom može da parira napadačima u tako visoko postavljenoj odbrani.

Humels je do sada odigrao sve utakmice u Bundesligi i Kupu Nemačke, "milioneri" već imaju zaostatak od tri boda u odnosu na lidera Lajpcig, a primili su već pet golova u tri kola nemačkog šampionata.

Favre navodno razmatra da li da Humelsa pošalje na klupu ili mu pruži još jednu priliku...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.