Dortmund ubedljiv protiv Bajera

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund ubedljiv protiv Bajera

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su danas na svom terenu Bajer Leverkuzen sa ubedljivih 4:0 u utakmici 31. kola namačke Bundeslige.

Borusija je posle 15. pobede od početka šampionata treća na tabeli sa 54 boda, dok je Bajer četvrti sa tri boda manje.

Domaća ekipa povela je u 13. minutu golom 18-godišnjeg Džejdona Sanča, koji je tako postao najmlađi engleski fudbaler u istoriji Bundeslige koji je postigao gol.

Borusija je potom imala sjajnu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da duplira prednost, ali je Marko Rojs u 37. minutu slabo izveo jedanaesterac.

Rojs se, međutim, više nego iskupio za taj promašaj pošto je u drugom poluvremenu dva puta pogađao mrežu Bajera, u 55. i 79. minutu.

U strelce se upisao i Maksimilijan Filip u 63. minutu.

Fudbaleri Borusije u narednom kolu gostuju Verderu, dok Bajer dočekuje Štutgart.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILIONERI UBEDLJIVI: Dortmund deklasirao Leverkuzen

Izvor: Kurir, 21.Apr.2018

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su danas na svom terenu Bajer Leverkuzen sa ubedljivih 4:0 u utakmici 31. kola namačke Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.