Dorsi ostaje u Fenerbahčeu – Kalates (možda) ne

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 21:30

Dorsi ostaje u Fenerbahčeu – Kalates (možda) ne

Tajler Dorsi će, kako stvari stoje, ostati deo Fenerbahčea.

Grčko-američki košarkaš je bio povezivan sa Olimpijakosom i Panatinaikosom prethodnih dana, ali se čini da od tog posla neće biti ništa.

Kako javljaju turski i grčki mediji, Fenerbahče neće dozvoliti Dorsiju da napusti ekipu i ukoliko ga neko bude želeo moraće da plati visoko obeštećenje.

To obeštećenje će biti u visini njegovog ugovora, pošto ne postoji klauzula po kojoj može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da napusti Fenerbahče i postane član nekog drugog Evroligaša.

U daljem tekstu stoji da je takva situacija bila i sa Nikom Kalatesom, ali da bi grčkog plejmejkera Fener dosta lakše pustio u neki drugi tim ukoliko bude interesovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.