Donovan: Verujem u njega

Izvor: MVP.rs, 21.Apr.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donovan: Verujem u njega

Trener Oklahome Siti veruje u svog najboljeg igrača.

Nakon dva poraza u dve utakmice sa Hjuston Roketsima, Oklahoma Siti Tanderi sada imaju priliku da pred svojim navijačima ostvare trijumf i vrate se u igru u seriji sa Roketsima. Da bi u tome uspeli, potreban im je Rasel Vestbruk u najboljoj formi, a to zna i Bili Donovan, trener Tandera. Iskusni stručnjak veruje u svog najboljeg košarkaša i u potpunosti podržava sve što on radi na terenu.

"Imam >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ogromno poverenje u njega i odluke koje donosi na terenu. Da je igrao drugačije, naša ekipa se ne bi ni plasirala u plej of. Kada je on na terenu, mi smo mnogo bolji i to je činjenica. Verujem mu kad god je na terenu i kakve god odluke da donosi", izjavio je Donovan.

Treći meč plej of serije između Tandera i Roketsa na programu je u noći između petka i subote od dva sata i 30 minuta posle ponoći.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.