Doni u Liverpulu

Izvor: RTS, 16.Jul.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doni u Liverpulu

Nakon šest, relativno uspešnih godina, brazilski čuvar mreže Doni zameniće Apeninsko poluostrvo za Britaniju. Novi klub sjajnog golmana biće Liverpul, a još nije izvesno pod kojim uslovima je Doni konačno prihvatio selidbu na Enfild.

Iskusni brazilski čuvar mreže braniće gol ekipe sa Enfilda posle šest godina provedenih u italijanskoj prestonici.

Zanimljivo je da je Doni prvo odbio uslove ponuđene od strane Engleza, da bi se zatim predomislio u drugoj rundi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pregovora.

"Doni je potpisao ugovor sa Liverpulom pošto je prošao lekarske preglede", stoji u saopštenju na zvaničnom klupskom sajtu.

"Neophodan nam je bio iskusan golman, koji može da se izbori sa pritiscima na velikim utakmicama i zato smo se odlučili za Donija", poručio je Demjen Komoli, direktor Liverpula.

Doni je u Romu došao 2005. godine i zabeležio je 132 nastupa. Prethodno igrao je za više klubova u Brazilu, a gol reprezentacije branio je deset puta.

On će u timu Kenija Dalgliša pojačati konkurenciju jer Liverpul inače ima sjajno rešenje na golu u vidu Španca Pepea Reine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.