Doneo je odluku, fudbaler PSŽ-a stiže u Bajern i potpisuje petogodišnji ugovor!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 19:08

Doneo je odluku, fudbaler PSŽ-a stiže u Bajern i potpisuje petogodišnji ugovor!

Štoper je veoma tražen.

Mladi fudbaler Tanguj Kuasi će postati igrač Bajerna.

Bavarci su dobili bitku sa ostalim velikanima koji su bili zainteresovani za ovog 18-godišnjeg momka koji igra na poziciji štopera i koji je trenutno član Pari Sen Žermena.

Parižani nisu uspeli da ga zadrže, a Kuasi navodno ima ponudu od 10 miliona evra za pet godina.

To je, po svemu sudeći, Bajern, koji je ovu sumu ponudio Kuasiju, a njegov menadžer prihvatio, tako da će od početka sledeće sezone ovaj fudbaler nositi dres Bavaraca.

Lajpcig je bio zainteresovan, kao i Milan i Borusija, ali je Bajern bio najkonkretniji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stigao na preglede, Milan ima novo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020

Fudbaler koji igra za mladu reprezentaciju Francuske stiže u Milano...Milan ima novog desnog beka...Fudbaler koji je i dalje zvanično član Olimpika iz Liona, Pjer Kalulu, biće novo pojačanje Milana...On je prema pisanju italijanskih medija već u Italiji gde se očekuje svakog časa da potpiše...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.