Izvor: RTS, 05.Maj.2021, 08:06

Dončićev dabl-dabl za novi trijumf Dalasa

Dalas Maveriksi savladali su Majami Hit sa 127:113, uz dabl-dabl Luke Dončića. Ovim trijumfom tim iz Teksasa osigurao makar igranje plej-ina.
Tim Hardavej Džunior je predvodio ekipu iz Teksasa na ovom meču sa 36 poena , od kojih su čak 30 bile trojke. Luka Dončić je za 30 minuta na terenu uspeo da zabeleži dabl-dabl učinak, sačinjen od 23 poena i 12 skokova. Imao je i osam skokova.

Iz igre je šutirao 8-15, dok je u šutevima za tri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poena imao polovičnu uspešnost (5-10).
Ovim trijumfom Dalas je stigao do pete pozicije na Zapadu.
Dankan Robinson i Goran Dragić su postigli po 19 poena, koji je ostao na šestoj poziciji u istočnoj konferenciji. Ekipa sa Floride igrala je bez Džimija Batlera, koji je zbog simptoma sličnih gripu (nepovezanih sa koronavirusom), ispoljenih nekoliko sati pre utakmice, morao da odustane od igranja.

Ovim trijumfom Dalas je osigurao makar igranje plej-ina, koji bi porazom pao na sedmo mesto na Zapadu.
Maveriksi su gubili sa 11 poena na početku meča, ali su drugu četvrtinu dobili sa 33:15. Tada dolaze u vođstvo i do kraja meča su ga držali.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dalas pobijedio Majamiji, Marjanović i Bjelica bez minuta

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2021

Košarkaši Dalasa pobijedili su Majami na gostovanju sa 127:113, što im je 37. trijumf u sezoni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milvoki ponovo pobedio Bruklin, Finiksov peti trijumf u nizu

Izvor: RTS, 05.Maj.2021

Milvoki Baksi, trijumfom nad Bruklin Netsima rezultatom 124:118, još jednom su pokazali da sa velikom uspešnošću igraju protiv najboljih ekipa svoje konferencije. . Janis Adetakumbo je postigao 36 poena na ovom meču (uz 12 skokova), a ekipa iz Viskonsina je, nošena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.