Dončić striktan: Samo Slovenija!

Izvor: MVP.rs, 22.Sep.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić striktan: Samo Slovenija!

Supertalentovani košarkaš podsetio je sve koja je njegova zemlja.

I ptice na grani znaju da je Luka Dončić talenat kakav se retko pojavljuje na evropskim košarkaškim terenima. Zato nije čudno što veliki broj zemalja želi da ga privoli da igra za njihovu reprezentaciju. Ni selektor Srbije, Aleksandar Đorđević nije ostao imun na ovog sjajnog mladića, kao ni Španija koja je poslednja u nizu sa ponudom za njega. Odgovor je bio isti kao i ranije: "Ja sam Slovenac."
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
"Veoma sam zahvalan Real Madridu, gradu Madridu i Španiji, ali moj izbor će uvek biti da igram za svoju zemlju, Sloveniju", rekao je Dončić na svom Tviter profilu.

Inače, slovenački supertalenat već ima seniorsku sezonu iza sebe i to u gigantu kao što je "kraljevski klub". Iako je rođen tek 1999. godine (!!!), Dončić pruža partije na nivou Evrolige i za njegovu karijeru, kako stvari stoje, ne postoji limit. Velike su šanse da će biti NBA zvezda u nekoj od američkih ekipa.

(foto: Euroleague) 

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.