Dončić prodavao Bodirogine finte Manresi, Nedović i Marković odlični u iznenađujućem porazu Unikahe (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić prodavao Bodirogine finte Manresi, Nedović i Marković odlični u iznenađujućem porazu Unikahe (VIDEO)

Dejan Musli pružio je solidnu partiju u porazu svog tima

Real Madrid je doživeo težak i pomalo neočekivan poraz u Evroligi na gostovanju Strazburu, ali je zato iskalio bes u ACB ligi. Stradala je Manresa 106:68 (29:15, 22:17, 28:20, 27:16). Jedan od najlepših poteza meča bio je onaj Luke Dončića u poslednjoj deonici.

Mladi košarkaš je napravio toliko dobar “pivot” da je izbacio pola protivničke odbrane, a onda lagano pogodio o tablu. Mora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je mnogo gledao svog idola Dejana Bodirogu sa kojim ga novinari u Španiji porede. Setite se samo onog “lomljenja” Karmela Entonija. Dončić mora još mnogo, mnogo da uči, ali postoje određene sličnosti u eleganciji i tehnici.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kakav "let" Dejana Todorovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2015

Pogledajte kako je Todorović na sjajan način završio 'coast to coast' solo akciju u produžetku. ¡¡Vuela Dejan Todorovic para comerse el aro!! #LigaEndesa https://t.co/sIBBYEClB8 — Liga Endesa (@ACBCOM) November 15, 2015 Na njegovu žalost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.