Dončić koban za Portland (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić koban za Portland (video)

Prethodni put je trojkom iz ćoška doneo Dalasu produžetak u duelu sa Portlandom. Večeras je Luka Dončić preuzeo odgovornost i rešio pitanje pobednika.

Dokazali su Dalas Maveriksi da ne leže Portlandu u prethodne dve utakmice ove sezone, a večeras su ih dobili drugi put na domaćem terenu.

'Mavsi' su zahvaljujući sjajnoj završnici, odnosno poslednjoj četvrtini, savladali Portland rezultatom 102:101 (25:24, 22:33, 31:35, 24:9) i tako stigli do 26. pobede u sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Još jednom je Luka Dončić preuzeo odgovornost kada se lomio meč. Na minut i po pre kraja doveo je Dalas u vođstvo posle ludog prodora i poena pod faulom. Bio je precizan i sa linije penala. Na kraju je slovenački reprezentativac trojkom želeo da overi pobedu, nije prošlo, pa su gosti imali šut za pobedu ali je Lilardov pokušaj ostao na obruču.

Domaće su do pobede vodili Luka Dončić sa 28 poena, 9 skokova i 6 asistencija i Tim Hardavej Junior sa 24 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

U Portlandu je dominirao Demjan Lilard sa 30 poena i 5 asistencija, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić stigao je do dabl-dabl učinka sa 18 poena i 10 skokova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Dončić može sve! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2019

Imao je Portland 14 poena prednost na ulaska u poslednju četvrtinu i delovalo je da je Dalas kapitulirao… A onda je na scenu stupio Luka Dončić. Čudesni Slovenac je odigrao četvrtinu u stilu najvećih šampiona ove igre i doneo veliki preokret i ppobedu Dalasu za konačnih 102:101. Ceo meč je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.