Dončić besneo, može Real i bez njega

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić besneo, može Real i bez njega

Španskim derbijem u Madridu kompletiran večerašnji program u Evroligi.

Košarkaši Real Madrida večeras su pred oko devet hiljada svojih navijača savladali Valensiju sa ubedljivih 91:72, što im je sedma pobeda u 13 odigranih kola.

Večerašnju utakmicu obeležilo je i isključenje prve zvezde Reala, slovenačkog reprezentativca Luke Dončića, koji je bio besan zbog jedne odluke svog zemljaka Damira Javora sredinom druge četvrtine, pri rezultatu 33:30.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Zaradio je nesportsku, tehničku, pa isključujuću grešku, a kako je reakgovao prilikom izlaska sa terena možete da pogledate OVDE.

Ipak, i bez njegove pomoći, Real je do kraja meča uspeo da svoju prednost značajno uveća i bez problema dođe do novog trijumfa.

Fakundo Kampaco je sa 14 poena bio najefikasniji u Realu, a pratili su ga Rejes, Kerol, Tavares i Tompkins sa po 12 poena.

U Valensiji najbolji Bojan Dubljević sa 18 poena, ali njegov tim je ostao na dnu evroligaške tabele.

Ostali večerašnji rezultati:

Fenerbahče - Crvena zvezda mts 82:56

Žalgiris - Bamberg 88:84

Panatinaikos - Makabi 89:76

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADI SLOVENAC POBESNEO: Dončić razbio nos protivniku i divljao po terenu, pa je isključen! Real ipak pobedio

Izvor: Kurir, 19.Dec.2017

Košarkaši Real Madrida savladali su večeras Valensiju 91:72 u 13. kolu Evrolige, a u centru pažnje našao se slovenački reprezentativac Luka Dončić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.