Dončić: Problem je u odbrani

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 20:24

Dončić: Problem je u odbrani

Slovenački reprezentativac Luka Dončić izjavio je pred utakmicu sa Sakramentom da je odbrana uzrok loših rezultata njegove ekipe.

Kajri Irving je početkom februara trejdovan u Dalas i od tada je produbljena kriza rezultata tima iz Teksasa.

Već se pričalo o potencijalnom ostanku, ali i odlasku Kajrija Irvinga iz Maveriksa koji su spremni da mu ponude ugovor ovoga leta.

"Ne mislim da je problem u napadu, oduvek sam to govorio. Problem je u odbrani. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bukvalno svako može da nam postigne koš. Igram košarku tri godine bez prestanka, možda sa ukupnom pauzom od četiri nedelje. Nekada mi je teško da igram jako na oba kraja terena, ali jasno je da moram da budem bolji u odbrani. Još sam mlad kad je reč o godinama, ali imam mnogo košarke iza sebe. Moram da budem mnogo bolji. Vodja sam ovog tima i mene treba kriviti", istakao je Dončić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.