Donaruma zaledio Milan!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donaruma "zaledio" Milan!

Rajola trlja ruke.

"Rosoneri" se nalaze u velikim problema. Promena trenera nije urodila plodom, Đampaolov Milan se posle šest odigranih kola nalazi šesnaestom mestu sa svega šest osvojenih bodova. Poraz iz Madonine će pokušati da zaleče na gostovanju u Đenovi istoimenom klubu koji je dve pozicije ispod "rosonera".

Ono što dodatno može brinuti čelnike i navijače Milana jeste sudbina Đanluiđija Donarume.

Prema pisanju italijanskih medija mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golman je odbio dvogodišnji produžetak ugovora po kojem bi zarađivao oko šest miliona evra godišnje, trenutni ugovor mu ističe kroz dve sezone. Ovo je odmah aktiviralo ljude u Junajtedu, ali i PSŽ-u.

Dva kluba su se tokom leta interesovala za mladog Italijana, ali se Milan odbranio i uspeo da zadrži svog golmana.

U međuvremenu je De Hea potpisao novi ugovor sa Junajtedom dok je francuski šampiona doveo Kejlora Navasa iz Real Madrida. Ipak interesovanje i dalje postoji, tako da ako ne dođe do novih pregovora oko ugovora Donarume, Rajola može krenuti sa planovima oko selidbe svog klijenta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.