Donaruma veliča Mihu

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donaruma veliča Mihu

Supertalentovani golman istakao da je Siniša Mihajlović najzaslužniji za njegov nagli uspon.

Đanuliđi Donaruma je sigurno bio najsvetlija tačka Milana prošle sezone, ovaj tinajdžer skrenuo je mnogo pažnje na sebe, veliki broj klubova se raspituje za njegove usluge, ali on kaže nikada ne bi otišao sa 'San Sira'.

"Prema Milanu osećam nešto posebno. Taj osećaj ne mogu rečima da objasnim. Ja sam tip čoveka koji je vezan za mesto i voleo bih da celu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karijeru ostanem ovde. Od rođenja sam Rosonero, san mi je da jednog dana budem kapiten Milana, to bi smatrao krunom svoje karijere." izjavio je 17-godišnji čuvar mreže.

U vatru ga je bacio Siniša Mihajlović.



"Njemu sve dugujem. Ne znam da li postoji adekvatan način da mu se odužim za sve što je učinio za mene. Sećam se treninga pred utakmicu sa Sasuolom, odveo me je u stranu i pitao me da li sam spreman za izazov. Tako je sve počelo."
rekao je Donaruma.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.