Donaruma demantuje medije

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donaruma demantuje medije

Kao bomba u subotu je odjeknula vest da je mladi golman Đanluiđi Donaruma odlučio da otpusti menadžera Mina Rajolu zbog svih dešavanja u vezi sa (ne)potpisivanjem novog ugovora sa Milanom.

Italijanski mediji preneli su da porodica 18-godišnjeg golmana nije zadovoljna kako agent radi svoj posao te da će zbog toga Điđo da otpusti medažera koji trenutno pravi najveće transfere na fudbalskom tržištu, za svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klijente i sebe.

Međutim, Donaruma je kratkom objavom na tviteru demantovao ta nagađanja.

- Donaruma, Rajola - juče, danas, sutra!!!

#Donnarumma #Raiola

Ieri , Oggi e Domani !! — Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna1) June 25, 2017

Što se tiče karijere to bi značilo da će sledeću sezonu Đanluiši odgledati uglavnom sa tribina San Sira pošto Milan ne želi da ga proda pre isteka ugovora, a potom bi usledila selidba u Madrid pošto ga je Real navodno već kaparisao.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donaruma: Rajola " juče, danas, sutra

Izvor: B92, 25.Jun.2017

Mladi talentovani golman Đanluiđi Donaruma demantovao je natpise da će otpustiti svog agenta Minju Rajolu. Iako se pisalo da je porodica 18-godišnjeg Italijana na pragu da otpusti kontroverznog menadžera jer nije uspeo da se dogovori oko produžetka ugovora s Milanom, on je objavom na Tviteru to...

Nastavak na B92...

Donaruma izbrisao Instragram

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017, 09:47

Golman Milana Đanluiđi Donaruma napravio je konfuziju na društvenima mrežama u nedjelju...Mladi čuvar mreže, koji se našao na meti brojnih kritika nakon odbijanja da produži ugovor sa Milanom, prvo je na Twitteru uputio podršku svom agentu Minu Rajoli, napisavši: "Rajola, juče, danas, sutra."..#Donnarumma...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.