Donald je spreman!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald je spreman!

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald je potpuno spreman za nastavak sezone.

Nakon tri nedelje pauze zbog zdravstvenih problema, danas se punom trenažnom procesu vratio holandski fudbaler Mičel Donald.

"Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa sto posto svojih mogućnosti. Osećam se odlično, jako mi je prijao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << današnji trening. Sada moram što pre da se vratim u prvobitnu formu kako bih se u potpunosti stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba. Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao", rekao je Donald za zvanični sajt Crvene zvezde.

Pred Zvezdom je težak put do šampionske titule, svestan je toga i Mičel Donald.

"Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada. Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna. Svi moramo da se fokusiramo na nju i da idemo korak po korak, kako bismo se krajem maja radovali novoj šampionskoj tituli sa našim navijačima", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donald je u trenažnom procesu: Bile su ovo duge tri sedmice

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2018

Lepa vesta za stručni štab i navijače Crvene zvezde. Kao što je bilo najavljeno treninzima lidera Superlige priključio se Mičel Donald. On je danas odradio prepodnevni trening i tako se posle tri sedmice pauze, zbog srčanih problema i dodatnih ispitivanja, vratio u trenažni proces. „Jedva sam...

Nastavak na MozzartSport.com...

Donald počeo s treninzima: Osam prepreka do šampionske titule

Izvor: B92, 03.Apr.2018

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald ponovo je počeo da trenira s ekipom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.