Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 19:53

Dona Vekić prva pobednica u nastavku sezone

Savladala je Aranču Rus s 2:0 u setovima

Dona Vekić postala je prva pobednica u nastavku sezone na VTA Turu tako što je u meču 1. kola na turniru u italijanskom Palermu svladala Holanđanku Aranču Rus s 2:0 (6:1, 6:2) za 75 minuta igre.

Vekićeva će u 2. kolu igrati protiv pobednice dvoboja između Slovenke Polone Hercog i Italijanke Elizabete Kočijareto. Slovenka je favoritkinja u tom meču.

Tek nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od pola sata igre trebalo je 24-godišnjoj Osječanki za osvajanje prvog seta u kojem je 29-godišnja Holanđanka osvojila prvi gem, ali nijedan više posle toga.

Štaviše, Vekićeva je nanizala osam gemova, povela brejkom prednosti i u drugom setu, te imala četiri prilike za vodstvo 3:0. Promašila je Dona nekoliko laganih forhenda i nakratko vratila Holanđanku meč.

Ipak, Vekićeva je do kraja odradila odličan posao i plasirala se u narednu rundu turnira.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.