Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dominik Paris nastavio dominaciju u Bormiju

Italijanski skijaš Dominik Paris pobedio je danas u spustu na trci Svetskog kupa u Bormiju.

Paris je stazu dugu 3,27 kilometra prešao za minut i 55,37 sekundi i tako ostvario 18. pobedu u karijeri, 14. u spustu.

On je tako pobedio drugi dan zaredom, pošto je u petak bio najbrži na skraćenoj stazi u trci koja je vožena umesto one u Val Gardeni koja je prošle subote odložena zbog velikog snega.

Drugo mesto zauzeo je Urs Krijenbel, koji je počeo sa 26. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mesta, dok je treći bio Beat Fojc.

Paris je od Fojca preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu spusta, a prvi je i u generalnom plasmanu, prvi put u karijeri.

Trka u Bormiju bila je prekinuta na 20 minuta posle pada Hanesa Rajhelta, koji je helikopterom prebačen u bolnicu zbog povrede kolena.

Trkački vikend u Bormiju završiće se u nedelju alpskom kombinacijom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.