Dominaciji Golden Stejta nema kraja – KD na još dve godine!

Izvor: B92, 01.Jul.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dominaciji Golden Stejta nema kraja – KD na još dve godine!

Kevin Durent, jedan od najboljih košarkaša današnjice, potpisaće novi, dvogodišnji maksimalno mogući ugovor sa Golden Stejt Voriorsima.

Kej Di je 2016. godine prešao u Okland kada je, na negodovanje javnosti, otišao u ekipu koja je tada njegove Tandere izbacila iz plej-ofa.

On je sa Voriorsima i "velikom četvortkom" (Kari, Tompson, Durent, Grin) osvojio dva prstena zaredom, a posle ovog produžetka saradnje NBA javnost strepi pred nastavkom njihove dominacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Durent će sa franžizom iz Oklenda potpisati dvogodišnji ugovoro u vrednosti od 61,5 miliona dolara, dok će posle prve godine on imati opciju da taj dogovor 'odradi' do kraja, ili da 'izađe' iz ugovora.

"Slim reaper" je u doigravanju bio nezaustavljiv i po meču je u proseku brojao do 29 poena, 7.8 skokova, 4.7 asistencija 1.2 blokade.

Voriorsi neće doveka moći da zadrže svu četvoricu najbolji igrača, jer će biti finansijski nemoguće, ali im za sada to još uvek ide od ruke i dok ne dođe do tog trenutka izgleda da ćemo gledati ligu u kojoj oni dominiraju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dominaciji Golden Stejta nema kraja!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2018

Kevin Durant, jedan od najboljih košarkaša današnjice, potpisaće novi, dvogodišnji maksimalno mogući ugovor sa Golden Stejt Voriorsima...Kej Di je 2016. godine prešao u Okland kada je, na negodovanje javnosti, otišao u ekipu koja je tada njegove Tandere izbacila iz plej-ofa...On je sa Voriorsima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.