Dolazi Partizan, ali je Krivokapić pričao i o svom statusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolazi Partizan, ali je Krivokapić pričao i o svom statusu

Utakmica 36. kola zakazana za subotu.

Utakmica između Vojvodine i Partizana, u okviru pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije biće odigrana u subotu (16.00) a meč na stadionu "Karađorđe" najavio je šef stručnog štaba domaćina Radovan Krivokapić. Za Staru damu iz Novog Sada meč nema rezultatski značaj, dok se Partizan bori za mesto koje garantuje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Opet utakmica sa Partizanom i derbi meč u Novom Sadu, ali to je ono što smo i priželjkivali pre ulaska u plej-of, kako bi naš mladi tim mogao da uživa u ovakvim mečevima i pokaže sve što može protiv jakih protivnika. Nadam se da će biti dobar ambijent i dosta publike, iako, u odnosu na prethodni meč protiv Partizana, ni mi, a mislim ni oni, nemamo neki imperativ i pritisak. Iz tog razloga, očekujem da će publika uživati u dobroj utakmici, sa mnogo golova i to što više sa naše strane, jer to je i poenta, iako nam je to istovremeno i velika boljka. Posle utakmice u Nišu, dodatno smo dobili na samopouzdanju i to se vidi na treninzima kod svih igrača, koji žele da još jednom pokažu svoj trenutni kvalitet. Ovakve utakmice kod svih dižu moral, pa vidim da su spremni i orni da pruže jednu dobru partiju, pa da se od ove sezone, takve kakva jeste, i naše publike oprostimo na najbolji mogući način, što nam je ujedno i dodatni motiv. Zbog žutih kartona, sutra neće igrati Graovac, dok su svi ostali u trenažnom procesu i spremni za ovaj meč - rekao je Krivokapić koji nije mogao da potvrdi da će i naredne sezone biti šef stručnog štaba Vojvodine.

Radovan Krivokapić pred meč protiv @partizanfk: https://t.co/DsAv5iiDUP #fkvojvodina #krivokapic #vojpar pic.twitter.com/Vj3y6N8qMh

— FK VOJVODINA (@FKVojvodina1914) May 10, 2019

- Ovih dana smo imali razgovore i nekako su svi angažovani oko toga da se napravi neki plan, po kojem bi se znalo kako i šta treba raditi u budućnosti. Ipak, što se konkretno mog statusa tiče, o tome još uvek nismo razgovarali. Sačekaćemo da se odigraju još ova dva kola, pa ćemo obaviti razgovore i na tu temu - zaključio je Krivokapić.

Ulaznice po ceni od 700 (zapad) i 500 dinara (istok, sever, jug) prodaju se danas do 19.30 časova u prostorijama "GIGS TIX" u "Pariskom magazinu", dok će sutra ulaznice moći da se kupe na blagajnama stadiona "Karađorđe" od 12 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda supruga fudbalera Crvene zvezde Milana Gajića, Danica. 

🥥🍍🍉

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jun 30, 2018 at 12:50pm PDT

Honeymoon ! ❤🎆🌛

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jun 3, 2018 at 10:09am PDT

#greece #crete #summer 🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jul 13, 2017 at 10:22am PDT

🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jan 12, 2017 at 12:09pm PST

🏊❄💑

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Dec 26, 2016 at 9:02am PST

👄

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Nov 18, 2016 at 11:12am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.