Doktor iznervirao Embida (video)

Izvor: MVP.rs, 24.Nov.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor iznervirao Embida (video)

Mladi centar nije mogao da pomogne svome timu u drugom produžetku.

Ekipa Filadelfije u tekućoj sezonbi igra mnogo bolje nego što je to bio slučaj u prethodnoj, posebno na domaćem terenu. To se poklopilo sa povratkom na teren Džoela Embida, mladog centra koji je zbog dve operacije stopala propustio dve sezone. Prethodne noći Siksersi su poraženi kod kuće od Memfisa nakon dva produžetka rezultatom 104:99.

Džoel Embid je na isteku vremena za igru u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << nastavku promašio šut za pobedu svoje ekipe, a doktori mu nisu dozvolili da nastupi u drugom produžetku. Razlog leži u tome što Embid još uvek ima ograničenje od 24 minuta po meču, a do pomenutog trenutka je na terenu proveo 27 minuta. Razgovor sa jednim od ljudi koji brinu o njegovom oporavku nije prijao mladom centru, jer je želeo da bude na terenu u završnici.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Embid je u dosadašnjem toku sezone odigrao 11 utakmica, a prosečno je beležio 17.8 poena, 7.6 skokova i 2.4 blokada. Filadelfija ima skor 4-11, što je dobar rezultat imajući u vidu da je ovaj tim prethodnu sezonu završio sa učinko 10-72 i da još uvek ne može da računa na prvog pika sa poslednjeg Drafta, Bena Simonsa.

(foto: Sixers)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.