Doktor Kosanović - pokrenuo Zebre i šokirao Banjicu! Ubedljivi Spartak i Bačka, bez potresa na Krovu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Kosanović - pokrenuo Zebre i šokirao Banjicu! Ubedljivi Spartak i Bačka, bez potresa na Krovu

Čačani savladali Rad (2:1) posle devet vezanih poraza i prepustili fenjer Novom Pazaru

U senci 154. večitog derbija odigrani su i mečevi prvog kola u plej-ofu i plej-autu u kojima smo zabeležili nekoliko zanimljivih rezltata. Mnogo je interesantnije bilo u donjem delu tabele, gde smo videli i jedno iznenađenje i to pobedu čačanskog Borca na Banjici protiv Rada od 2:1.

Zebre, koje su u Bograd stigle predvođene novim trenerom Miloradom Kosanovićem, odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su upisale pobedu i nagovestile da se neće predati u borbi za goli superligaški život. Sjajno drugo poluvreme viđeno je na Banjici, pa je Borac trijumfom, prvim posle devet vezanih mečeva, prepustio poslednje mesto na tabeli Novom Pazaru.

Lazar Jovanović je u 49. doveo goste do prednosti, a Borac se približio trijumfu posle pogotka Stefana Mihajlovića u 72. minutu. Sve što je domaćin uradio bio je počasni pogodak Miloševa u 78. a Radu u finišu nije pomogla ni prednost od igrača više posle isključenja fudbalera Borca Nikole Ignjatijevića.

Bačka je na svom terenu u Bačkoj Planci ubedljivo savladala Novi Pazar sa 4:0 (2:0). Domaćinima je posao bio znatno olakšan od petog minuta kada je isključen štoper gostiju Tasić, što su Vojvođani itekako iskoristili. Damir Čeković je čak dva puta matirao u prvom poluvremenu golmana Pazaraca Budakovića čime je već posle prvih 45 minuta razrešio svaku dilemu oko pobednika ovog meča. U nastavku Luković u 59. i Bajić u 77. minutu stavili su tačku na trijumf Bačke, kojim se ova ekipa popela na četvrto mesto u plej-autu.

Siguran je bio i Spartak koji je na svom terenu u Subotici lako savladao Metalac sa 3:1 (1:1). Posle lošeg starta i pogotka Rovčanina već u sedmom minutu, Plavi golubovi su smogli snage za preokret koji su im cu nastavku utakmice omogućili Stojković, Mudrinski i Ivanović.

Kada je reč o plej-ofu, u prvom meču današnjeg programa Voždovac i Javor su podelili bodove na krovu tržnog centra Stadion - 1:1 (1:1). U tvrdoj utakmici na Dušanovcu, gosti su poveli preko Tripkovića u 22. minutu, ali je Marković pogotkom u 31. postavio konačan rezultat koji je zadovoljio obe strane.

SUPERLIGA (plej-of) - 1. kolo

Voždovac - Javor 1:1 (1:1)

/Marković 31 - Tripković 22/

17.30: Crvena zvezda - Partizan

19.00: Mladost - Radnički Niš

19.00: Vojvodina - Napredak

SUPERLIGA (plej-aut) - 1. kolo

Bačka - Novi Pazar 4:0 (2:0)

/Čeković 18, 41, Luković 59, Bajić 77/

Rad - Borac Čačak 1:2 (0:0)

/Milošev 78 - Jovanović 49, Mihajlović 72/

Spartak ŽK - Metalac 3:1 (1:1)

/Stojković 37, Mudrinski 57, Ivanović 72 - Rovčanin 7/

19.00: Čukarički - Radnik

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SLS: Čačani pobedili na Banjici, Bačka deklasirala Pazarce

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2017

Pored 154. "večitog derbija" u utorak su odigrane i preostale utakmice 1. kola plej-ofa i plej-auta Superlige Srbije..Fudbaleri Voždovca i Javora remizirali su na startu plej-ofa Superlige 1:1 (1:1), dok je u plej-autu prijatno iznenadio Borac iz Čačka sa novim-starim trenerom Miloradom Kosanovićem,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.