Dokaz koliko misli na sve - Bufon opet oduševio naciju posebnom porukom!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokaz koliko misli na sve - Bufon opet oduševio naciju posebnom porukom!

Čovek je jednostavno veličina.

Suze Đanluiđija Bufona sinoć su obišle svet više nego poraz Italijana i ostanak kod kuće umesto plasmana na SP.

Bufon je pokazao svoju veličinu, emocije nije mogao da sakrije, ali je potom uputio još jače reči za selekciju koju ostavlja za sobom.

Ipak, tu nije bio kraj, jer je Bufon nakon utakmice iz nekog razloga shvatio da su suze poslale pogrešnu poruku najmlađima, jer smatra da se pravi sportisti i šampioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nose sa svim i da nije trebalo da poklekne pred emocijama ma koliko tako nešto bilo potpuno opravdano.

On se izvinio deci Italije zbog suza pred TV kamerama i pokazao koliko je velik, i da jednostavno misli na sve u svakom trenutku.

Bufon je rekao da nije želeo da plače pred dečacima kraj malih ekrana, koji maštaju da jednog dana zaigraju za nacionalni tim Italije.

A šta čeka Italijane u životu posle velikog Bufona, pročitajte u nastavku OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.