Dokaz brazilske moći - Idealni sastav otpisanih! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokaz brazilske moći - Idealni sastav otpisanih! (foto)

Da li je ovo moguće?

Znamo da je Brazil najveća fudbalska sila na svetu, ali da otprilike imaju tri jaka fudbalska tima, to je već mnogo.

Kao što smo pisali, selektor Tite je danas saopštio preliminarni spisak putnika za Rusiju na kom nema brojnih zvučnih imena.

Najviše je u centru pažnje izostanak Aleksa Sandra iz Juventusa, ali i Fabinja iz Monaka, Davida Luiza, i dvojice Rafinja, iz Intera i Bajern Minhena.

Kada bismo sklopili u jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim 11 igrača otpisanih, dobili bismo još jednu zanimljivu ekipu.

Golman je Neto iz Valensije, na bekovima Rafinja i Vendel iz Leverkuzena, u centrali David Luiz i Dante, u vezi Fabinjo, Barsin novajlija Artur, Interov Rafinja i Napolijev Alan, Aleks Sandro kao levo krilo, a u napadu Hulk.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SPISAK NEMAČKE! Jogi, kako ćeš ovo da skratiš?!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2018, 13:13

Evo i Nemaca! Selektor aktuelnih svetskih šampiona Jogi Lev saopštio je imena 27 igrača koji će konkurisati za mesto u avionu za Rusiju. Najveće iznenađenje predstavlja izostavljanje sa proširenog spiska Sandra Vagnera, napadača Bajerna, kome očigledno nije pomogao ni moćni minhenski lobi,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.