Dok vodi Kliperse do kraja 2019.

Izvor: MVP.rs, 27.Avg.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok vodi Kliperse do kraja 2019.

Novi vlasnik je već ispunio prvi zadatak.

Los Anđeles Klipersi su nedavno i zvanično dobili novog vlasnika. A, on je odmah stupio u akciju. Prvi potez Stiva Balmera je produžetak saradnje sa predsednikom košarkaških operacija i trenerom, ekipe, Dokom Riversom.

"Ovo je važan dan za našu organizaciju. Uzbuđen sam jer ću raditi sa Riversom na duže staze. Nadam se da ćemo uspeti da izgradimo šampionsku organizaciju, kako na terenu tako i van >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << njega", rekao je Balmer.

Detalji ugovora nisu predočeni javnosti, ali dobro obavešteni izvori javljaju da je reč u ugovoru teškom više od 50 miliona dolara.

(foto: hoopculture.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.