Dok traje Vimbldon, Medvedev sa Švajnštajgerom igra golf

Izvor: B92, 27.Jun.2022, 14:59

Dok traje Vimbldon, Medvedev sa Švajnštajgerom igra golf

Dok traje prvi dan Vimbldona najbolji teniser sveta Danil Medvedev uživa igrajući golf sa suprugom Ane Ivanović i bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Vimbldon je suspendovao ruske i beloruske tenisere zbog rata u Ukrajini, a Medvedev se na društvenim mrežama požalio da ne može da napusti travu, osim što je umesto reketa u rukama imao palicu za golf.

"Ne mogu da se sklonim sa trave. Zabavan dan sa Bastijanom", napisao je Medvedev >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu.

Ruski teniser nije se preterano proslavio na turnirima na travi koji su prethodili Vimbldonu.

U finalu Hertogenboša poražen je od malo poznatog Holanđanina Tima van Rajthovena, u borbi za pehar u Haleu izgubio je glatko od Huberta Hurkača, dok ga je u četvrtfinalu Majorke zaustavio Roberto Bautista Agut.

U pomenutim porazima Medvedev nije osvojio nijedan set.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dok traje Vimbldon, Medvedev sa Švajnštajgerom igra golf

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022

Dok traje prvi dan Vimbldona najbolji teniser sveta Danil Medvedev uživa igrajući golf sa suprugom Ane Ivanović i bivšim proslavljenim fudbalerom Nemačke Bastijanom Švajnštajgerom...Vimbldon je suspendovao ruske i beloruske tenisere zbog rata u Ukrajini, a Medvedev se na društvenim mrežama požalio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.